Grupperejser til hele verden med fagligt og socialt indhold

Grupperejser | Studierejser til hele verden

Grupperejser med KILROY - det nemme valg

Står I overfor at skulle på grupperejse indenfor nærmeste fremtid? Så har I sikkert en masse krav og ønsker som er afgørende for valget af både

rejsebureau og destination.

 

Vi har arrangeret grupperejser i mange år, og ved derfor hvad der er vigtigt når I skal vælge. Hos KILROY group travel tilbyder vi helt konkret:

  • Konkurrencedygtige priser
  • Kompetent rådgivning
  • Besparelse af tid for dem der planlægger grupperejser
  • Et grupperejse program der lever op til det faglige aspekt
  • Fagligt kompendium der kan bruges som planlægningsredskab - kompendiet er udarbejdet af undervisere

 


Foråret 2014

Vi har allerede sikret os flypladser til de mange populære rejsemål og sidder klar ved telefonerne for, at hjælpe jer med forårets grupperejse.

 

Pladserne sælges efter først-til-mølle princippet. Jo før I kontakter os, jo større er sandsynligheden for, at vi kan skaffe jer de billigste priser.

 

Kontakt os

 

Grupperejser til hele verden

Vi har grupperejser til mere end 40 destinationer i hele verden. Vi tilbyder grupperejser til de mere traditionelle storbyer, men også de utraditionelle som byder på noget helt anderledes. Og fordi det er utraditionelt behøver det ikke koste mere. Hvad med at tage på grupperejse til det eksotiske Cuba - nærmere betegnet Havana. Et farverigt og kulturrigt land, hvor man kan opleve ægte latinamerikansk stemning, flotte hvide sandstrande og en befolkning der byder besøgende velkommen med et smil. Uanset hvad I vælger, er I hos os garanteret grupperejser med både socialt- og fagligt indhold.

 

Mest populære destinationer for grupperejser

 

Modtag et gratis tilbud på grupperejser

Vores erfarne og kompetente rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe jer med jeres grupperejser. Vi hjælper gerne med rådgivning af destination, indkvartering og program med mere. Sammen skræddersy vi grupperejsen ud fra jeres behov og ønsker, og vi giver gerne tilbud på flere destinationer hvis dette ønskes.

 

>> Bestil tilbud på grupperejser

 

I er også velkommen til at kontakte en af vores rejsekonsulenter for et tilbud eller rådgivning. Kontakt dem på tlf. 70 22 05 35 eller mail: hol@kilroygroups.dk